Γιά μας που περάσαμε τα 50, αλλά η ζωή συνεχίζει να είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι. Δεν φοβόμαστε τον χρόνο που περνάει, κάθε στιγμή της ζωής έχει την ομορφιά της, αρκει να ξέρεις να την ζεις και να είσαι υγιής.

Monday 1 September 2014

Συμβουλές μια αμερικανίδας δημοσιογράφου στις αμερικανίδες

Η υπερμεγέθης τσάντα, το τέλειο μανικιούρ και το κινητό τηλεφώνησε,  που ακουμπά στο αυτί ενός ατόμου είναι όλα εμπορικά σήματα απαραίτητα του American-made θηλυκού. Είναι αλήθεια ότι στην Αμερική η γκάμα των προϊόντων ομορφιάς, ένδυσης, τεχνολογιών μοιάζει ατελείωτη.  Αλλά τι μπορούμε να μάθουμε από τις γυναίκες  της Ευρώπης και ιδιαίτερα τις Γαλλίδες; Είναι φανερό, ότι κάνουν περισσότερα με λιγότερα. Ακόμη και χωρίς μια ντουλάπα ρούχα και την πληθώρα των προϊόντων της Apple, όταν οι ευρωπαίες γυναίκες βγαίνουν στους δρόμους, το κάνουν με στυλ και άνεση. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορούμε να μάθουμε από τις  Ευρωπαίες γυναίκες. 

Μην κάνετε τόσο θέμα για τα μαλλιά σας, το μακιγιάζ σας ή κοσμήματα σας. Αν δεν έχετε πολύ χρόνο μια αλογοουρά με ένα πολύ ωραίο κοκαλάκι η ένας πρόχειρος κότσος με δύο γιαπωνέζικου τύπου φουρκέτες είναι τόσο απλά εντυπωσιακό, διατηρήστε  τα μαλλιά σας σε φυσικό ύφος.  Διατηρήστε τα κοσμήματα σας απλά και ευέλικτα για να φοριούνται με όλα τα ρούχα σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε μόνο πέντε προϊόντα μακιγιάζ που τονίζουν  το βλέμμα βασικά έτσι ώστε να γίνει μια εύκολη  ρουτίνα. Δεν μπορεί κάθε μέρα να είναι υπερπαραγωγή.

Μειώστε την ντουλάπα σας. Είναι πραγματικά απαραίτητο να έχουμε δεκαπέντε πουκάμισα με διάφορα μοτίβα; Μείνετε στα βασικά και να δούμε πόσο σπουδαία είναι αυτή η πληθώρα ρούχων. Εάν τα ρούχα δεν μπορούν να αναμιχθούν και να συνδυαστούν, τότε ίσως ήρθε η ώρα να εξεταστεί το αν αξίζουν το χώρο στη ντουλάπα σας. Τα απλά χρώματος ρούχα μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία πολλών συνδυασμών.  Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ για να αλλάξετε εμφάνιση αντί να αγοράζετε περισσότερα ρούχα. Φουλάρια και ζώνες είναι εύκολες εναλλαγές για να δημιουργήσετε μοναδική εμφάνιση.

Επανεξετάστε την τσάντα σας. Η μεγαλύτερη τσάντα είναι το πιο πιθανό να περιέχει «περισσότερα πράγματα». Σκεφτείτε εάν χρειάζεστε πραγματικά όλα αυτά τα πράγματα η πρέπει να την αντικαταστήσετε με κάποια μικρότερη, κομψότερη και ελαφρύτερη. Δεν είναι ανάγκη να παίρνετε μαζί σας όλο αυτό το επιπλέον βάρος.

Να είστε καλή με τα πόδια σας. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας όλη την ημέρα, για αυτό αφήστε τα ψηλά τακούνια για μια ειδική περίσταση. Φορέστε φλατ, άνετα παπούτσια που είναι ακόμα της μόδας. Αν πρέπει να φορέσετε τακούνια δοκιμάστε τακούνια άνετα και χαμηλά αντί τα στιλέτα.  Θα σώσετε τα πόδια σας και επίσης θα γλυτώσετε επίσης από το να  να πιαστεί το τακούνι σε ρωγμές πεζοδρόμιο ή τα πλακόστρωτα δρομάκια. Τα πόδια σας θα σας ευχαριστήσουν στο τέλος της ημέρας. Νισάφι πια με τις γυναίκες που από το πρωί τρέχουν πάνω στα 10ποντα τακούνια σαν ξυλοπόδαρες.


Εμπλοκή στις σχέσεις σας. Σταματήστε να απαντάτε στα emails. Βάλτε το κινητό τηλέφωνο βαθιά στην τσάντα σας. Κοιτάξτε στα μάτια τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Συζητήστε σχετικά με την ημέρα σας, το μέλλον σας και τα όνειρά σας. Μην ανησυχείτε για το τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Απλά απολαύστε τη στιγμή που έχετε μαζί τώρα. Πάρτε το χρόνο σας. Κάθηστε κάτω να φάτε τα γεύματά σας. Δειπνήστε έξω, αν μπορείτε, και να απολαύσετε το περιβάλλον σας. Δείξτε το ενδιαφέρον για τους ανθρώπους σας. Παραγγείλτε ένα ποτήρι κρασί και να μην αφήνετε κανέναν να σας βιάσει. Σε έναν πολιτισμό, όπου αισθανόμαστε την ανάγκη να είμαστε  συνεχώς απασχολημένοι, μπορούμε να επωφεληθούμε σε μεγάλο βαθμό από την εξεύρεση λίγου χρόνου για να χαλαρώσουμε  και να μην κάνουμε  τίποτα.


No comments: