Γιά μας που περάσαμε τα 50, αλλά η ζωή συνεχίζει να είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι. Δεν φοβόμαστε τον χρόνο που περνάει, κάθε στιγμή της ζωής έχει την ομορφιά της, αρκει να ξέρεις να την ζεις και να είσαι υγιής.

Monday 30 January 2012

On line shopping therapy σε δύσκολους καιρούς.

Πάντα μια ετικέτα εξωτερικού ασκούσε γοητεία. Κάποτε γυρίζαμε από το Λονδίνο με μια βαλίτσα γεμάτη ρούχα από το Marks and Spencer. Κάποτε κάναμε και shopping therapy σαββατοκύριακα.!! Αυτό ήταν, όταν δεν υπήρχε στην Ελλάδα όπως τώρα σε κάθε εμπορικό κέντρο, Zara, κ,λ,π. Ξέρω ότι είναι εμπορικά σήματα της μαζικής αγοράς, αλλά συνεχίζουν να φέρνουν μια κοσμοπολίτικη πινελιά στη μιζέρια της σημερινής καθημερινότητας αφού δίνουν την ευκαιρία μιας μικρής και φθηνής αγοράς για αναπτέρωση του πεσμένου ηθικού της κομψής γυναίκας.

Το διαδίκτυο έρχεται όμως τώρα να αναπληρώσει το κενό το shopping therapy στο εξωτερικό με τις on line αγορές σε καταπληκτικές τιμές. Ρίξτε μια ματιά στη Dorothy Perkins, μια βρετανική address on line shopping. Υπάρχει εδώ και καιρό άλλα μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ότι μπορώ να ψωνίζω ρούχα on line και με πολύ λίγα ευρώ μεταφορικά να τα έχω στο σπίτι μου και αυτό εξισώνει την παραγγελία με το κοντινότερο εμπορικό κέντρο. Εδώ ένα παράδειγμα του θηλυκού στυλ για κομψές γυναίκες που πέρασαν τα 40 αλλά η ομορφιά είναι πάντα στο βάθος του μυαλού.




http://www.dorothyperkins.com/
 
 

No comments: