Γιά μας που περάσαμε τα 50, αλλά η ζωή συνεχίζει να είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι. Δεν φοβόμαστε τον χρόνο που περνάει, κάθε στιγμή της ζωής έχει την ομορφιά της, αρκει να ξέρεις να την ζεις και να είσαι υγιής.

Monday 26 December 2011

Χάνωντας μερικά κιλά, τίποτα τραγικό.

Πεθαίνετε από επιθυμία να αγοράσετε κάτι χαριτωμένο για τις γιορτές, αλλά κρατιέστε, επειδή θέλετε να ρίξει μερικά κιλά πρώτα; Αν είχε ένα πάρα πολλά χάμπουργκερ, χωνάκια παγωτού, ή ποτήρια κρασί τελευταία, να μερικές συμβουλές για απώλεια βάρους μας ώστε να ξεκολλήσουν τα κιλά γρήγορα.
Αυτές οι συμβουλές προέρχονται από την πραγματική εμπειρία της ζωής μας. Τίποτα δραστικά - απλώς καλούς στέρεους τρόπους διατροφής που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια.

Μην τρώτε μετά την 18:00
Αυτό είναι ένας αλάνθαστος όρος για μας. Αν σας είναι δύσκολο να το κάνετε, απλά πηγαίνετε στο κρεβάτι λίγο νωρίτερα, μέχρι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να το κάνετε αυτό. Μόλις αυτό γίνειι συνήθεια, έχετε τη δυνατότητα να το σπάσετε μία φορά σε κακή διάθεση η αν βγείτε για δείπνο με φίλους. Αλλά ακόμα και τότε, να κάνετε την κράτησή σας για το δείπνο 6:30 / 7:00 όχι 8:30 / 9:00.
Μειώστε το ψωμί.
Αγάπη, αγάπη, αγάπη ψωμί και θα μπορούσατε να φάτε μια ολόκληρη φραντζόλα ζεστό φρεσκοψημένο ψωμί, αλλά αν έχουμε κερδίσει μερικά κιλά άμεσα. Δοκιμάστε να απομακρυνθείτε από το καλάθι του ψωμιού σε ένα εστιατόριο. ι. Αν είστε στο σπίτι τρώτε το ψωμί σας το πρωί (μια φέτα του τοστ) ή στο μεσημεριανό γεύμα σε ένα σάντουιτς. Βέβαια, το ψωμί θα πρέπει να είναι λεπτές φέτες, ψωμί ολικής άλεσης, γιατί έχει καλύτερη γεύση, σας δίνει την ενέργεια περισσότερη και είναι λιγότερο παχυντικό σε σχέση με άλλα ψωμιά.
Μοιραστείτε το φαγητό σας
Ας το παραδεχτούμε. Οι περισσότερες μερίδες εστιατορίου είναι τεράστιες. Πιστεύουμε ότι θα διαπιστώσετε ότι αν αρχίσετε να μοιράζεστε τις μερίδες με την παρέα σας θα εξακολουθήσετε να αισθάνεστε ικανοποιημένοι. Τις περισσότερες φορές μπορεί και οι δύο θέλετε ορεκτικό ή επιδόρπιο που μπορεί άνετα να μοιραστεί.
Σκεφτείτε οίνος / αλκοόλη ως επιδόρπιο
Μας αρέσει να φωτογραφία από ένα ποτήρι κρασί. Είναι μια πραγματική απόλαυση. Αν λοιπόν μιλάμε για ένα, γνωρίζουμε ότι αυτό το ένα ποτήρι το πίνουμε σιγά-σιγά και το απολαυβάνουμε σαν να είναι χρυσός. Αυτό το μικρό τέχνασμα οπτικοποίησης μας βοηθά να παραγγείλουμε κάτι ελαφρύ για να εξισορροπηθεί, όπως τα ψάρια και τα λαχανικά αντί για μακαρόνια με σάλτσα κρέμας. Και αν βέβαια αν είχαμε κρασί (επιδόρπιο), δεν χρειαζόμαστε άλλο επιδόρπιο
Δοκιμάστε το ιδανικό σνακ
Εδώ είναι κάτι που χρησιμοποιούμε στο σπίτι. Όταν 3:00 το μεσημέρι είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε το στόμα με 6 μπισκότα ένα μπαστουνάκι μοτσαρέλα + 2 ή 3 καρύδια / αμύγδαλα και μερικές φέτες ένα τραγανό μήλο ή αχλάδι είναι η λύση. Δοκιμάστε το. Είναι πολύ ικανοποιητικό!
Χρήση της Μεθόδου Τρώγοντας με την Τραμπάλα
Εμείς δεν κάνουμε δίαιτα, με την έννοια των τρελά σχεδιασμένων μενού, αλλά πιστεύουμε στην διατροφή της τραμπάλςα. Θα φάτε λίγο πιο πολύ μια μέρα, θα περικόψουμε την επόμενη. Το χειρότερο πράγμα που κάνει κανείς είναι να τρώει, τρώει, τρώει για πέντε ημέρες και στη συνέχεια προσπαθεί να το ρυθμίσει με μηδενική κατανάλωση α για λίγες μέρες. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό; Είναι παράλογο, όπως όταν ένα άτομο έχει πηδήσει από τη μία πλευρά της τραμπάλα, στην άλλη πλευρά να συντρίβεται στο έδαφος.
Θα τα καταφέρω την επόμενη φορά
Αν έχετε πραγματικά λαχτάρα ένα γλυκό ή κάτι λιπαρό και το φάμε λέμε στους εαυτούς μας "Κοιτάξτε εγώ θα προσπαθήσω την επόμενη φορά." Απλά γνωρίζοντας ότι μπορούμε να το κάνουμε την επόμενη φορά. Μεχρι τη στιγμή, την επόμενη φορά που θα τα καταφέρουμε. Αν για κάποιο λόγο αυτό το τέχνασμα δεν λειτουργεί για εμάς άλλος τρόπος είναι η εικόνα - το ζεστό κολλώδες κουλούρι κανέλλας, ή ζεστό λιπαρό τηγανητό όταν στεγνώσει. Σκεφτείτε πατάτες σαν να έχουν μείνει για 3 ώρες, και στη συνέχεια φανταστείτε τους ως ένα κρύο, λιπαρή κόμπο στο στομάχι σας. Ξαφνικά οι πατάτες δεν φαίνεται να αξίζουν.

No comments: