Γιά μας που περάσαμε τα 50, αλλά η ζωή συνεχίζει να είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι. Δεν φοβόμαστε τον χρόνο που περνάει, κάθε στιγμή της ζωής έχει την ομορφιά της, αρκει να ξέρεις να την ζεις και να είσαι υγιής.

Saturday 18 February 2012

Άνοιξη ανανέωση και οικονομία

Παρά το κρύο είναι σίγουρο έρχεται η Άνοιξη και υπάρχει ήδη μια σειρά από νέα προϊόντα ομορφιάς. Αλλά προτού να αγοράσετε κάτι καινούργιο, είναι λογικό να καθαρίσετε την ακαταστασία πρώτα που επικρατεί στο συρτάρι σας, στο ντουλαπάκι του μπάνιου, στην τσάντα σας. Κοιτάξτε τι τελείωσε, τι έληξε, τι αποδείχτηκε κακή αγορά. Στον καιρό της κρίσης δεν πρέπει να κάνουμε σπατάλες, αλλά ποτέ δεν μεταχειριζόμαστε ένα ληγμένο η κακό προϊόν, η ζημιά που πιθανόν να κάνει στο δέρμα σας θα είναι μεγαλύτερη από την οικονομία. Υπάρχουν μεγάλες προσφορές στα καταστήματα καλλυντικών και μην ξεχνάτε να ζητάτε δείγματα και μικροσυσκευασίες/δώρα των εταιρειών. Καλύτερα να ψωνίζετε από το ίδιο μαγαζί για να σας γνωρίζουν οι αισθητικοί, που εφόσον σας θεωρούν πελάτισσα θα σας ανταμείψουν με δώρα, προσφορές κ.λ.π. Συνηθίζω να είμαι πελάτισσα στο ίδιο μαγαζί και η αισθητικός της εταιρείας που ψωνίζω με ειδοποιεί με μήνυμα στο κινητό μου όταν υπάρχουν προσφορές. Την τελευταία φορά που ειδοποιήθηκα ψώνισα τα καλλυντικά μου με έκπτωση 30% και τα δώρα ακόμα κρατούν αν και έκανα τις αγορές γύρω στα Χριστούγεννα.

Επίσης καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε πινέλα στις κρέμες προσώπου και θα διαπιστώσετε πόση ποσότητα χάνεται στα χέρια. Βέβαια καλό θα ήταν να έχετε ένα πινέλο για κάθε κρέμα, αλλά σίγουρα θα ανταμειφτείτε για το έξοδο.




No comments: