Γιά μας που περάσαμε τα 50, αλλά η ζωή συνεχίζει να είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι. Δεν φοβόμαστε τον χρόνο που περνάει, κάθε στιγμή της ζωής έχει την ομορφιά της, αρκει να ξέρεις να την ζεις και να είσαι υγιής.

Thursday 26 January 2012

Πόσο χρονών είσαι? Η Vera Wang, 62 χρονών, δείχνει πως το σώμα μπορεί να αψηφά την ηλικία στη φωτογράφηση για τοHarper Bazaar.

Ισχυρίζεται ότι δεν είναι το «είδος της γυναίκας που θα φορούσε ψηλά τακούνια με μαγιό». Αλλά η Vera Wang φαίνεται να έχει εξαιρετική επιτυχία στη φωτογράφηση για το νέο τεύχος του Harper Bazaar των ΗΠΑ.

 


Η σχεδιάστρια 62 ετών , εικονίζεται δίπλα στην πισίνα του νέου σπιτιού της στο LA, αποκάλυψε ότι διαθέτει σώμα που αψηφά την ηλικία και θα μπορούσε να ανήκει σε μια γυναίκα με τα μισά της χρόνια - ή ακόμα και ένα τρίτο - της ηλικίας της.
Φορώντας ένα μαύρο μαγιό από τον Eres με κορσέ Alexander Wang, έδειξε ένα λεπτό, μαυρισμένο και τονισμένο στα άκρα σώμα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.!!!


Εξήγησε  στο περιοδικό πως αποφάσισε να κάνει την φωτογράφηση.  Παραδέχθηκε: «Ήθελα να φορέσω έναν κορσέ από τον Alexander Wang, που μου άρεσε πολύ. Σκεφτόμουν ότι θα το φορούσα με ένα αγορίστικο σόρτ,  αλλά μετά κατάλαβα ότι το καλύτερο ήταν ένα μαγιό. Το αστείο είναι ότι είμαι το «κορίτσι» που κανείς δεν παρατηρεί  στην παραλία. Ρωτήστε κάποιον που ταξίδεψε μαζί μου»
 



Πρόσθεσε, ότι ήταν ακόμη και «λίγο σοκαρισμένηι» από την τελική εικόνα, που «έβγαινε» από το φωτογράφο Douglas Friedman.
Άλλες φωτογραφίες από τα γυρίσματα την δείχνουν φορώντας κομμάτια, που μοιάζουν περισσότερο με τα δικά της κομμάτια που έχει στην ντουλάπα της, όπως μια drape φανελένια maxi skirt και δερμάτινο γιλέκο από τον Rick Owens, καθώς και ένα φόρεμα κοκτέιλ από Azzedine Alaia.
Αλλά είναι το φωτεινό, μινιμαλιστικό σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλςι, όπου έγιναν τα γυρίσματα, που πραγματικά κλέβει την παράσταση. Είναι το αποτέλεσμα μιας δεκαετίας μακράς αναζήτησης για ένα ακίνητο στη Δυτική Ακτή, την οποία η κα Γουάνγκ την περιγράφει ως «ζεν διαφυγής» από τη Νέα Υόρκη, όπου εξακολουθεί να είναι η βάση της.
«Η Νέα Υόρκη για μένα είναι η δουλειά. Εάν το LA ήταν να γίνει μια ίδια έκδοση με την West Coast θα είχα πυροβολήσει τον εαυτό μου », είπε. «Το κλίμα, ο τρόπος ζωής στο LA ταιριάζει πραγματικά με το yin όπως η Νέα Υόρκη με yang μου."
Με εκπληκτική θέα του Ειρηνικού Ωκεανού, είπε πως το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι χτίστηκε το 1967 και o Burt Reynolds ήταν μεταξύ των πρώην ιδιοκτητών του.

Η ίδια βρίσκεται στο Λος Άντζελες τακτικά μολονότι έχει ντύσει αμέτρητες προσωπικότητες στο κόκκινο χαλί της Νέα Υόρκης, για να μην αναφέρουμε τους γάμους - αυτό το σπίτι είναι ένα μέρος για να χαλαρώνει, κάτι που θεωρεί αδύνατον να γίνει σε ένα ξενοδοχείο.
Και δεδομένου ότι έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στη Νέα Υόρκη, η πολυτέλεια της απόκτησης μιας πισίνας σίγουρα έπαιξε ρόλο.

«Το σπουδαιότερο πράγμα στην απόκτηση μιας πισίνας στο LA  είναι ότι μπορώ να τη χρησιμοποιήσει όλο το χρόνο,» εξήγησε σε ένα video. «Και επειδή έχω πάντα έναν αθλητή μέσα μου, η φυσική μου κατάσταση είναι πολύ σημαντική για μένα."

Απολαύστε την!!!







No comments: