Γιά μας που περάσαμε τα 50, αλλά η ζωή συνεχίζει να είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι. Δεν φοβόμαστε τον χρόνο που περνάει, κάθε στιγμή της ζωής έχει την ομορφιά της, αρκει να ξέρεις να την ζεις και να είσαι υγιής.

Sunday 29 January 2012

Πώς να κλέψετε.. λίγο από το red hot style της Sian Williams

Κάθε τόσο μας χρειάζεται μια εμφάνιση που κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν.

Είτε γιατί στο ίδιο πάρτυ θα είναι ο πρώην σου, η άσπονδη φίλη η ίσως είναι τα γενέθλιά σας - ανεξάρτητα από την περίσταση, ένα φωτεινό κόκκινο φόρεμα φωνάζει «κοίτα με» και ανεβάζει την διάθεση όπως αύτη η εμφάνιση της βρετανίδας δημοσιογράφου Sian Williams που  φόρεσε αυτό L.K. Bennett Davina φόρεμα στο Gala Centenary Macmillan.

Είναι κολακευτικό το μήκος, αλλά και τα κομψά δερμάτινα παπούτσια σε μια παρόμοια απόχρωση, η όλη εμφάνιση είναι μια οπτική «γροθιά».
Είτε βαθύ κόκκινο, του αίματος, μπορντό, κερασί , της φράουλας, το κόκκινο είναι μια κλασική επιλογή.
Θεωρείται μυστικό όπλο μια κορυφαία γυναικεία εμφάνιση - πιστεύουν ότι η Julia Roberts σε κόκκινο φόρεμα στο Pretty Woman ήταν στρατηγική επιλογή του σκηνοθέτη, όπως και το κόκκινο γεμάτο πούλιες φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο «οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές», που πρόσφατα πωλήθηκε για $ 1,2 εκατομμύρια.
Υπάρχουν μόνο μερικοί απλοί κανόνες. Αποφύγετε οτιδήποτε μικρό η χαμηλό μπροστά, το κόκκινο είναι ένα αρκετά αισθησιακό χρώμα από μόνο του.





Posted by Picasa

No comments: