Γιά μας που περάσαμε τα 50, αλλά η ζωή συνεχίζει να είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι. Δεν φοβόμαστε τον χρόνο που περνάει, κάθε στιγμή της ζωής έχει την ομορφιά της, αρκει να ξέρεις να την ζεις και να είσαι υγιής.

Thursday 19 January 2012

Επιπλέον του σέρουμ φιδιού το ''Dragon's blood'' είναι το τελευταίο όπλο ομορφιάς στο Χόλυγουντ με φανατική οπαδό την Lady Gaga






Μπορεί ο ορός φιδιού και το δηλητήριο των μελισσών να ήταν τα επαναστατικά προιόντα του 2011, αλλά εφέτος "το αίμα των δράκων" είναι επανάσταση.Βάφτισαν "το υγρό λίφτινγκ" αίμα του Δράκου διότι προσθέτει τον απαραίτητο όγκο στο δέρμα.
Υπόσχεται ενα "παχουλό" δερματάκι και προστατεύει αποτελεσματικά από την γήρανση σχηματίζοντας μια ταινία γύρω από το πρόσωπομε μια δραματικά πιο νεανική χροιά - χωρίς τις βελόνες.




Το τζελ, το οποίο μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος, ενώ αυξάνει την ελαστικότητα, είναι κατασκευασμένα από το κόκκινο σφρίγος της Sangre De Drago Ttree. Η Lady Gaga φέρεται να έχει τη αφεθεί στη χρήση της κρέμας για να προετοιμαστεί για τις Χρυσές Σφαίρες.Η αμφιλεγόμενη τραγουδίστρια είναι η τελευταία fan των προϊόντων ομορφιάς που φέρουν το ασυνήθιστο όνομα.
Πριν από σήμερα ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση χαλάρωση του δέρματος το γέμισμα με ύλικο στο μάγουλο για να αποκατασταθεί η αρχική χαλάρωση του προσώπου.
Ένας εκπρόσωπος της Rodial, δήλωσε: "Με νέο ορό αίματος του Δράκου μας, τις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων και των celebrites είναι σε θέση να ανακτήσoυν την νεανική πληρότητα στο πρόσωπό τους."




No comments: