Γιά μας που περάσαμε τα 50, αλλά η ζωή συνεχίζει να είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι. Δεν φοβόμαστε τον χρόνο που περνάει, κάθε στιγμή της ζωής έχει την ομορφιά της, αρκει να ξέρεις να την ζεις και να είσαι υγιής.

Monday 21 June 2010

Ατμομάγειρας



Στη συνέχεια για την χρήση αυτού του καταπληκτικού σκεύους (καλά ούτε ποσοστά να είχα!!!) σήμερα το πρωί έφτιαξα αχνιστά κολοκυθάκια και στο νερό έβαλα λεμόνι
και ρίγανη. Κατόπιν με το ίδιο νερό έβαλα ένα κομμάτι κοτόπουλο στήθος (φιλεταρισμένο όχι ολόκληρο στήθος) όπως ήταν παγωμένο και σε 7-8 λεπτά ήταν έτοιμο ψημένο τέλεια. 'Οπως ήταν μαζί τα έβαλα σε ένα τάπερ και τα άφησα να κρυώσουν μέχρι να ετοιμαστώ για το γραφείο.
Το πήρα μαζί μου στο γραφείο και μαζί με ένα πακετάκι φρυγανιές ολικής που έχω πάντα στο συρτάρι και ένα μικρό μπουκαλάκι βιολογικό ελαιόλαδο, έτοιμο το μεσημεριανό, απλά, υγειινά και οικονομικά. Μην διστάζετε προμηθευτείτε ταπεράκια από το σούπερ μάρκετ, αυτά τα μίας χρήσεως, που αντέχουν όμως πολλές και μερικά πλαστικά μαχαιροπήρουνα. Σιγά σιγά θα ανακαλύψετε πολλές συνταγές σύμφωνα με τα γούστα σας.
Posted by Picasa

No comments: